info@komforteskuvo.hu
Telefon: 06/20 453 7329

Zenekar, Esküvői DJ

 

A megfelelő zenekar kiválasztása talán az egyik legnehezebb feladat a vendéglátás után. A lehetőségek tárháza végtelen. A választásnál az ifjú pár zenei ízlésvilágán kívül fontos figyelembe venni a vendégek korosztályát, összetételét.  A zenekar feladata, hogy figyelje a násznép rezdüléseit és mindig a hangulatnak, eseménynek megfelelő zenét játssza. Célszerű sokoldalú együttest keresni, aki otthon van a különböző zenei stílusok világában. Az árajánlattal együtt profi, zenével foglalkozó szolgáltatók CD-jét kapjátok meghallgatásra.

Napjainkban egyre elterjedtebb főképpen a fiatalok körében a DJ-k, akik több ezer dal közül választanak, mikor összeállítják az esküvő forgatókönyvéhez igazodó előadásukat.

Ünnepélyesebbé teheted polgári és egyházi szertartásod egy előadóművésszel, aki verset mond, vagy énekel, illetve különböző hangszeren játszik (fuvola, hegedű, orgona, hárfa stb). Mindezekben, illetve a szertartások zenei összeállításában, és megfelelő hangosításában is segítséget nyújtunk.