info@komforteskuvo.hu
Telefon: 06/20 453 7329

Rólunk

Kreativitás, stílus, elegancia, a megrendelő egyéniségével, elképzelésivel harmonizálva. Ezek jellemzik alkotásainkat, mind a helyszín dekorációknál, az esküvői virágoknál, mind  meghívóimnál, mind a szervezések terén.

Kovácsné Szappanos Veronikának hívnak. Két gyermekemmel és férjemmel élek a Bács-Kiskun megyei Tasson. Több éves szervezői tapasztalattal vállalom esküvők és más rendezvények szervezését és lebonyolítását az ország egész területén.

Tanulmányaim: Kunszentmiklóson érettségiztem, majd a női-férfi szabó szakmát választottam, ami egyben a hobbim is. 17 éven keresztül tanítottam ugyanezt a szakmát, gyakorlati és elméleti oktatásban a Virágh Gedeon Szakközép iskolában. Főiskolai tanulmányaim  után elvégeztem a Müncheni Müller und Sohn Szabász Akadémiát. Innentől kezdve egyedi tervezésű esküvői és alkalmi ruhákat varrtam belföldre és külföldre is.

Rendezvényszervezéssel a tanári pályafutásom alatt kerültem közelebbi kapcsolatba. Különböző iskolai és iskolán kívüli rendezvényeket, bálokat, divatbemutatókat, sportnapokat,  egyéb eseményeket szerveztem.

Esküvők szervezésével a második ezredforduló első éveiben kezdtem foglalkozni. Majd az ország egyik legjobb esküvőszervezője mellett tanultam és sajátítottam el e gyönyörű szakmát, ami a szenvedélyemmé vált.

ESKÜVŐSZERVEZŐINK

Pető Barbara

Esküvőszervező, Dekortervező

Kovácsné Szappanos Veronika

Esküvőszervező, Dekortervező


“Ne köss kompromisszumokat!
      Engedd szabadjára a fantáziádat!

    Álmodd meg életed nagy napját!

                                           Komfort Esküvőszervezés megvalósítja álmaidat!”