info@komforteskuvo.hu
Telefon: 06/20 453 7329

Esküvő szervezés

Kedves Jegyespár, Rokonok, Barátok és Érdeklődők!

 

Az esküvő mindenki életében az egyik legfontosabb esemény.
Mindenki számára mást jelent a nagy nap. Neked mit jelent? Te hogyan álmodtad meg?
Szűk családi körben, egy eldugott kápolnában örök hűséget fogadni és jóízűen megebédelni a szülői ház kertjében?
Kékfestő abroszos, magyaros ételeiről híres csárdában mulatni, ahonnan a menyasszonyt éjfélkor egy igazi betyár rabolja el pej lován?
A Dunán ringatózó hajón kimondva a boldogító igent, ahol hajnalig táncolhatsz barátaiddal kedvenc zenéidre?
Pompás kastély, elegánsan feldíszített báltermében, álomszép, hófehér székszoknyás, élővirágos asztalainál vacsorázva, barokk zenét hallgatva?
Hamisíthatatlan sátras esküvő a puszta közepén?
Esetleg hőlégballonon repülve?
Tengerparti, mediterrán stílusú menyegzőre vágysz, hogy a fogadalom szövegéből ne hiányozzon e pár sor, …a nap minden sugarában, a tenger minden cseppjében, a szél minden fuvallatában…?
Egyszerűt? Tradicionálist? Extravagánsat?

 

 

“Ne köss kompromisszumokat!
Engedd szabadjára a fantáziádat!
Álmodd meg életed nagy napját!”

 

Komfort Esküvőszervezés megvalósítja álmaidat!

 

 

A jegyespár vagy a segítséget nyújtó szülők, ilyenkor azt mondják:
„… az esküvőszervező luxus, biztosan megfizethetetlen, nekünk nem telik rá!… „

Tévhitben él az, aki azt gondolja, hogy az esküvőszervező kiváltság lenne. Magyarországon egyre nagyobb körben elterjedő szolgáltatás, egy külön szakma, aminek igénybe vétele egyáltalán nem számít luxusnak. Hogy is lehetséges ez?

Az ajánlat készítés nálunk ingyenes! Nincs szervezési díj! Így nem növeljük a párok kiadásait.

 

Az a jegyespár, aki esküvőszervezőre bízza esküvője megrendezését, nem ad ki semmivel se több pénzt, mint az, aki maga intéz mindent. Az esküvő megszervezése rengeteg időt, energiát, utánajárást igényel. Naphosszat ülni az internet előtt, különböző referencia anyagokat összegyűjteni, kiszűrni az általános buktatókat, személyes találkozókra járni szolgáltatókhoz, akiket nem is ismerünk. Mindezeket pedig sokan munkájuk után kénytelenek intézni. Az esküvővel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtó szakemberek, mint a videós, fotós, zenekar, helyszín stb. rájöttek arra, hogy megéri az esküvő szervezőnek jutalékot adni és együttműködni vele, mert ő cserébe munkát biztosít neki.
Egyszerűbben: aki szervező segítségét veszi igénybe sokat nyer. Időt, pénzt, nyugalmat, és még sorolhatnám. Sőt, sokszor kedvezményesebben tudjuk a szolgáltatót kiajánlani, mint ahogy azt a fiatal pár az utcáról a szolgáltatót megkeresve megkapná.
A Komfort Esküvő és Rendezvényszervező cég megkímél benneteket a terhektől és hozzájárul ahhoz, hogy életetek egyik legszebb napján csak egymásra figyeljetek és boldogan élvezzétek a nagy nap minden örömteli pillanatát.

 

Az esküvőszervezés menete:

 

Teljes szervezés

Az első találkozásunk alkalmával egy finom kávé vagy tea mellett beszélgetünk. Próbállak egy kicsit megismerni benneteket /személyiség, ízlésvilág, álmok, vágyak, elképzelések/. Kérdéseimmel és ötleteimmel segítek körülírni esküvőtök stílusát, hangulatát. Utána körülbelül 4-5 munkanapon belül elkészítem az árajánlatot, és átadom a referencia cd-ket is, ami teljesen ingyenes. Mivel nincs a világon két egyforma pár, két egyforma esküvő sem létezik. Ezért, minden esküvőt egyediként kezelek, és egyénre szabottan készítem el az árajánlatot, ami több alternatívát is tartalmazz szolgáltatóként. Ha az ajánlat átvételét követően úgy döntötök, hogy rám bízzátok a szervezést, akkor aláírjuk a megbízási szerződést, hogy megkezdhessem a szervezést és érdemben képviselhesselek benneteket.

A következő találkozón közösen körbejárjuk a helyszínt, megbeszéljük a dekorációt, stb különböző elképzeléseket.
Az esküvő előtt körülbelül 10 nappal szükség lesz még egy találkozóra ahol elkészítjük a nagy nap forgatókönyvét. Erre azért van szükség, mert a szolgáltatók akkor tudnak tökéletes munkát végezni, ha pontosan tudják mikor mi a feladatuk. Így ti is könnyebben átlátjátok az aznapi programot, pl mikorra érkezik a dekoros és ki nyitja ki neki a helyszínt, mikorra kell kész lennie a sminkesnek, kinél lesz a menyasszonyi csokor és a tanúk kitűzői, mikor kell elindulni stb.

Én az esküvőtök napján már a díszítés megkezdésekor a helyszínen leszek. Figyelemmel kísérem az előkészületeket, a terítést, az ültetést, a ceremóniákat. Amikor befejeződtek a szertartások én már újból a vacsora helyszínén vagyok, ügyelek, hogy a felszolgálók már készülődjenek a welcome italokkal és minden szolgáltató készen álljon. Ott vagyok mindenütt, segítelek, terelgetlek benneteket egy lépéssel mindig az események előtt járok. Az este folyamán figyelemmel követem a programot a forgatókönyv alapján és biztosítom a zavartalan lebonyolítást.

Az esküvőtők napján a szervező részvétele ingyenes, amennyiben a megrendelt szolgáltatások összértéke meghaladja a 800.000.- forintot. Az alatti rendelés esetén, 12.000.- forint. Maximum 8 óra. Azt meghaladóan minden megkezdett óra 5.000.- forint.

 

 

Részszervezés I.
Akkor is tudunk segítséget nyújtani, ha az esküvőtöket magatok szervezitek, csak egy-egy szolgáltatót szeretnétek igénybe venni, ami még esetleg hiányzik, és nem találtok megfelelő szakembert. (A szolgáltatók menüpont alatt mindent megtaláltok, amire szükség lehet egy esküvőn). Ilyenkor a konzultáció utáni ajánlatkészítés ingyenes és az ajánlatból kiválasztott szolgáltatókkal leszerződünk.

 

Részszervezés II.
Az esküvőtöket magatok szervezitek, de azt szeretnétek, hogy a nagy napon kizárólag egymással és vendégeitekkel keljen foglalkoznotok, ezért felkértek engem a lebonyolításra. Ilyenkor közösen az elképzeléseitek alapján megírjuk a forgatókönyvet (szükségességét a teljes szervezésnél olvashatod) amiből dolgozom az esküvőn. A forgatókönyv elkészítése ingyenes. Az esküvő lebonyolítás összege: 4.000.-forint/óra és minimum 8 órát kell igénybe vennetek. A 8 órát meghaladóan minden megkezdett óra 5.000.-forint.

 

Részszervezés III. Esküvői tanácsadás
Ha magatok intéztek mindent, és egy profi tanácsait szeretnétek segítségül kérni, hogy elkerüljétek a különböző szolgáltatók általános buktatóit, vagy éppen különleges dolgot szeretnétek, de nem tudjátok, merre induljatok a keresésben. Egy személyes találkozó keretében válaszolok a felmerülő kérdésekre, hasznos tanácsokkal látlak el benneteket. Ennek az összege: 6.000.-forint/óra.

 

Bármelyik szervezési formát is válasszátok további információért hívjatok a 06204537329 számon, vagy küldjetek üzenetet: info@komforteskuvo.hu

Illetve írhattok az elérhetőségek menüpont alatti üzenet küldőn is.

Várom kérdéseiteket! Keressetek bátran!