info@komforteskuvo.hu
Telefon: 06/20 453 7329

Vendégkönyv

 

 

Nagyon elégedettek voltunk a munkáddal, minden pontosan olyan volt, mint amilyennek megálmodtuk. Nagyon értékeltük azt is, hogy mennyire profin és gyorsan reagáltál akár az esküvő előtt késő este felmerülő problémákra is, és mindenre a legjobb megoldást találtad meg.
A kedvességed, és a képességed arra, hogy megnyugtass egy pánikoló menyasszonyt kivételes, nagyon köszönjük, hogy megalkottad nekünk a tökéletes környezetet a legfontosabb napunkon.

Eszti és Csabi

 

Mindenki életében vannak pillanatok, melyeket csak egyszer lehet őszintén átélni.
Akár a gyermeki születés, vagy az a pillanat, amikor elhatározod és összekötöd az életed a szeretett emberrel.
Boldogok vagyunk, hogy ennek a csodálatos eseménynek te is részese lehettél, mi-több segítettél megvalósítani, amit megálmodtunk.
Úgy érezzük, nem is választhattunk volna nálad jobb embert erre a feladatra. Őszinteségeddel, kedvességeddel és tapasztalataiddal mindig megkönnyítetted a döntéseinket.
Azt a kölcsönös tiszteletet, amit egymás iránt érzünk, véltük felfedezni a te elhivatottságodban; mert nincs is annál szebb, ha az ember a munkáját szívvel és lélekkel tudja művelni, ez tesz minket igazán értékessé.
Még-egyszer szeretnénk megköszönni az “anyai gondoskodást” és segítséget, és reméljük, találkozunk még a jövőben.
További sok sikert kívánunk, bár nem kételkedünk, hogy sok párnak segítesz majd még valóra váltani az álmait!

Rita & Jani

 

 

Még egyszer nagyon szépen köszönjük a csodálatos dekorációt, meseszép volt minden!

Kriszti és Roli

 

Köszönjük, hogy munkáddal még szebbé tetted az esküvőnk napját. Határozott elképzeléseink voltak és ezek megvalósításában kértük a segítségedet. A meghívó, a menyasszonyi csokor, a templom az autó és az étterem dekorációja is mind-mind csodálatos lett. Nekünk és a vendégeknek is nagyon tetszett. Folyamatosan – a lehetetlen időpontokban is – rendelkezésükre álltál, hogy meg tudjuk beszélni az egészen apró részleteket. Munkádat csak ajánlani tudjuk minden házasulandó párnak, nem fognak csalódni!

Hajni és Janó

 

Nagyon szépen köszönjük a dekorációt és a teljes körű odaadó segítségedet.
A dekoráció csodás volt a virágok is nagyon szépek voltak, pont olyan amilyet elképzeltem.
Mindennel nagyon elégedettek voltunk, és örülök, hogy téged választottunk.

Jordán-Gáspár Erika és Jordán Gusztáv

 

“Vera kimagasló munkát végzett, minden elképzelésünk valóra vált általa. A legapróbb részletekig rendben volt minden. Köszönjük szépen.”

Dia és Tomi

 

Nagyon szépen köszönjük a munkádat. A referenciáid és a profi hozzáállásodnak köszönhetően a készülődés alatt mindvégig nyugodt voltam és tudtam, hogy tökéletes lesz a díszítés az esküvőnkön és így is lett, gyönyörű volt minden, pont, ahogy megálmodtuk.”

Timi

 

Nagyon profik voltatok nagyban megkönnyítve ezzel az előkészületeinket, és sok mindenben segítettél, nem csak a díszítés és a virágok terén, ami szintén nagyon hasznos volt, mivel mi kezdők voltunk. Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk és az óta is mindenkinek csak ajánlani tudjuk a szolgáltatásaidat.

Márti és Anti

 

Nagyon jól össze tudtunk dolgozni, annak ellenére is, hogy külföldről szerveztük az esküvőt. Minden részletet megbeszéltünk, odafigyelve a mi igényeinkre és elképzeléseinkre. A végeredmény csodálatos lett, pont olyan, amilyennek megálmodtuk. Nagyon gyönyörűek voltak a virágok, az asztaldíszek, és különösen szép volt a ceremónia helyszíne.
A munkádat szeretettel ajánljuk minden esküvő előtt álló párnak! Köszönjük szépen!

Ildi, Attila, Sebastian

 

Minden pont olyan lett, amilyennek elképzeltük, még akkor is, ha sokszor nem is tudtuk pontosan, hogy mit szeretnénk, csak azt, hogy mit nem. Te tudtad helyettünk is, és tökéletesen megvalósítottad az elképzeléseinket. A vendégek is ámulattal nézték a visszafogott, mégis különleges dekorációt . Az egész csapat profi munkát végzett, gyorsan és szervezetten végeztétek a dolgotokat. Köszönjük szépen, hogy mindenben a segítségünkre voltál, és még szebbé varázsoltad számunkra ezt a napot!
Még egyszer köszönünk mindent, és további sok sikert kívánunk a munkádban! Ajánlani fogunk az ismerőseinknek is, ha esküvőt terveznek smile hangulatjel.

Bea és Krisztián

 

“Már akkor tudtuk, hogy Téged választunk, amint megpillantottuk a standodat a kecskeméti esküvői kiállításon. Igényes, gyönyörűen kivitelezett díszítés, friss virágok, és ami csak szem szájnak ingere, minden egy helyen. A meghívóktól a virágokon át, a legapróbb díszek is harmonizáltak egymással. Köszönjük a munkádat, és azt, hogy bármilyen kérésünk, kérdésünk volt, Te mindig segítettél. Ha még egyszer választanunk kellene, ugyanígy döntenénk. És a jövőben, ha bármilyen rendezvényt tartunk, csak is Hozzád fogunk fordulni! Csillagos, galaxisos ötös! :)”
Még egyszer köszönünk mindent, csodálatos volt!

Edina & Gyuri

 

Nagyon szépen köszönjük a munkádat, illetve munkátokat. Nem is gondoltuk volna, hogy ennyi dolgot kell elintézni, megszervezni az esküvőnkre. Bármilyen kérdésünk, kérésünk, problémánk merült fel, mindent megoldottál, illetve mindenben hasznos tanácsot adtál. Nagyon szépen köszönjük a díszítést, nagyon gyönyörű lett. Pont olyan, amit elképzeltünk.
Köszönjük a sok sok segítséget. 🙂 További sikeres és szép munkákat kívánunk 🙂

Zsófi és Dani

 

Már korábban is akartam küldeni azokat a képeket, amiket külön a dekorról készített a fotós, nem is hiszem, hogy kell külön írnom róla, magukért beszélnek…tudod mennyire tetszett minden, amit csináltál. Minden elképzelésemet felülmúlta a dekoráció, kezdve a virágoktól, a mennyezeten át, az asztaldíszekig…minden csúcs szuper volt!
Köszönjük!

Zita és István

 

Köszönjük, hogy a számunkra legszebb napot még csodálatosabbá varázsoltad! Bármilyen kéréssel, kérdéssel nyugodt szívvel fordulhattunk hozzád,mert tudtuk,hogy megvalósítod elképzeléseinket és még többet is annál! Nemcsak minket, hanem családunkat és barátainkat is elkápráztattátok!
Bátran ajánljuk hozzáértésedet minden házasulandó párnak!

Kinga és Gábor

 

Szeretnénk megköszönni, hogy időt, energiát nem kímélve életünk egyik legszebb napját felejthetetlenné tetted. Minden olyan volt amilyet megálmodtunk a nagy napra! Az étterem gyönyörűen fel volt díszítve, sok élővirág még tökéletesebbé tette.
Köszönjük a csodaszép szalvétagyűrűket, amivel megajándékozhattuk a vendégeinket.
További sok sikert kívánunk!!

Brigi és Ricsi

 

Az egy év szervezés alatt mindig felkészült volt, még a váratlan kérdéseinkre is kimerítő választ tudott adni. A beszélgetések kellemes hangulatban teltek, mindenben nagyon segítőkész volt, mindig a mi kívánságainkat igyekezett a legjobb módon végrehajtani. A díszítés nagyon-nagyon szép volt. Az esküvő napján semmiféle probléma nem merült fel, mindent kézben tartott, és minden úgy történt, ahogyan megbeszéltük. Összefoglalva csak annyit mondhatunk, hogy „íme egy nő, aki álmokat teljesít”.
A mi álmunkat kifogástalanul megalkotta a Nagy Napra!
“A smile a cég ajándéka!” ☺

Linda & Attila

 

A munkád: egyszerűen szenzációs! A meghívó minőségén is szemmel látható, hogy igényes a kivitelezés, a részletekre nagyon odafigyeltél. A díszítéstől mindenkinek elállt a szava! Kimondottan nagy segítség volt, hogy minden apró részletben kikérted az elképzelésünket és mindent a helyszínhez tudtunk igazítani már a megbeszélésekkor is. Külön segítség volt, hogy pl. a színskála, meghívók, díszítőelemek területén kimondottan széles választékot tudtál ajánlani, mellyel pontosan eltaláltad azt, amire vágytunk. Nagyon tetszett a rugalmas hozzáállásod. 😀
Köszönjük, hogy hozzásegítettél minket életünk eddigi legszebb napjához!
Véleményemet osztja Zsuzsi is! A legjobb választás volt a szervezéssel téged megbízni!

Zsuzsi és Levi

 

Nagyon jó választás volt Veronika, és a Komfort Esküvő Design az esküvői meghívónkhoz. Egyedi, különleges darabot szerettünk volna, és nála megtaláltuk. Precíz és pontos munkát kaptunk, ami ilyen helyzetben elengedhetetlen. 🙂 Amikor átadtuk a vendégeknek a masnis, doboz alakú meghívót, mindenki meglepődött és sokan mondták, mintha egy ajándékot kaptak volna, és hogy még nem is láttak ilyen meghívót.
Köszönjük Veronika. 🙂

Anita és Tamás

 

Köszönjük az esküvőnk dekorálásában való részvételed, amellyel mesebelivé varázsoltad a szertartás és a mulatozás helyszínét is. A virágok egyszerűen minden képzeletet felülmúltak és a köszönőajándékunk is sok vendég vitrinében helyet kapott. 🙂

Edina & Robi

 

Ezúton szeretnénk még egyszer megköszönni a csodálatos dekorációt és a fáradságos munkádat! Nagyon szépek voltak a virágok, a színek és a gyertyás összeállítás! Köszönjük, hogy segítettél felejthetetlenné tenni a nagy napot!
Remélem lesz majd még szerencsénk találkozni!
Ezer köszönet és hála!

Annamária és Tibor

 

Ezúton is – és nem elégszer – szeretnénk megköszönni gyönyörű munkádat: a Biczó Csárda helyszíne (és igazad volt, hogy ettől eltérni nem szabad) a megálmodott ünnepi dekorációban elvarázsolt minden Vendégünket! A gyönyörű virágkompozíciók, rengeteg gyertyák, apró részletek szép kidolgozása….minden minden csodaszép volt.
Nagyon szépen dolgozol!!!
Szóval nagyon szépen köszönjük!! És további sikeres, szép munkákat kívánunk:

Bea és a Fekete család!

 

Nagyon elégedettek voltunk Veronika munkájával, és ha újra elölről kellene kezdeni a szervezést, akkor is Őt választanánk. Veronika sok terhet levett a vállunkról. Nem tudtunk olyat kérni, amit ne teljesített volna.
Nagyon kitartó és türelmes, szakmájában profi.
Köszönjük a munkáját, örök emlékeket készített számunkra egy ilyen nevezetes napon.

Noémi és Árpi

 

„Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy életünk egyik legfontosabb napján a gyönyörű díszítéssel még szebbé tetted ezt az eseményt. Az étterembe érkezéskor leesett az állunk, és szinte meglepetés erejeként hatott a csodálatos díszítés, melyet a mai napig emlegetnek a velünk ünneplő vendégek és természetesen mi is. A díszítés maximálisan tükrözte mind a két pár elképzelését. Reméljük lesz még olyan alkalom a jövőben, amikor újból csodálhatjuk majd dekorációdat.
Sok sikert a jövőben.

Andrea és Karcsi, Zsuzsa és János

Nagyon szépen köszönjük, minden nagyon tetszett mind nekünk, mind a vendégseregnek. Tetszett a harmónia a meghívó, a díszítés és a virágok színeiben. Teljesen visszatükrözte azt, amik mi valójában vagyunk. Remélem, még nagyon sok ifjú párnak fogsz segíteni, hogy az esküvőjük, életük legszebb napja legyen.

Klaudia és Norbert

 

Meg voltunk elégedve a díszítéssel. Esztétikus, szép és egyben elegáns volt. A virágok illettek az elképzeléseinkhez, a ruhámhoz. Minden kívánságunkat teljesítetted. A vendégeknek is nagyon tetszett a díszítés, volt, aki megjegyezte, hogy -,,Ilyen szépet még nem is látott!” Ajánlom mindenkinek Veronikát, mert megkönnyíti a házasulandó párok dolgát a NAGY NAP előtt. Nem kell a díszítésen idegeskedni, szervezkedni.

Anikó és László

 

Nem is tudjuk, hol kezdjük… Hálát adunk a sorsnak, hogy a kecskeméti Esküvő Kiállításon találkoztunk. Nagyon jó döntés volt, hogy belevontunk a szervezésbe, pedig nem terveztük esküvőszervező fogadását. Nagyon sok terhet vettél le a vállunkról. Megtervezted a meghívónkat, a saját elképzeléseink szerint, melynek nagyon nagy sikere volt a meghívottak körében. A lakodalom helyszínét is gyönyörűvé varázsoltad. Tudtuk, hogy szép lesz, de ennyire? A menyasszonyi csokor, a szülő köszöntő csokrok, borok, a díszítés, minden kifogástalan volt. A menyasszonyi torta volt az est egyik fénypontja, karamell díszítéssel. Hát, nagyon sajnáltuk felvágni!! Mindennel meg voltunk elégedve, pontos és megbízható vagy, mindenkinek csak ajánlani tudunk!
Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, tanácsot és türelmet.

Melinda és Laci

 

A mi Nagy napunk megszervezésére nagyon szűk három hónap állt rendelkezésre, ezért úgy döntöttünk, hogy segítséget kérünk.
A lehető legjobb döntés volt, amikor megkerestünk Téged. Igazán rövid idő alatt tökéleteset alkottál. Mindent, amit erre a napra elképzeltünk valósággá váltottál. A virágok, a díszítés, a helyválasztás, a zenész, a vőfély, a sok-sok apróság, ami nekem eszembe sem jutott volna. A vendégek legtalálóbb dicsérete a következő volt: “ez egy olyan esküvő volt, amit a kislányok gyermekkorukban elképzelnek” Köszönjük a tökéletes munkát, a sok segítséget és azt, hogy a Nagy napon ott voltál mellettünk és mindenre gondoltál.

Mónika és Zoltán

 

Köszönjük szépen Neked azt, hogy időt, energiát, türelmet nem kímélve felejthetetlenné varázsoltad, és számunkra is élvezhetővé tetted életünk legszebb Napját. Köszönöm a türelmet, amit irányunkban tanúsítottál, és hogy az esküvői meghívónkkal kapcsolatban a legképtelenebbnek tűnő vágyainkat is valóra váltottad: egyedi, káprázatos remekművet alkottál. A díszítés minden képzeletet felülmúlt, a gyönyörű dekorációs anyagok, rengeteg élő virággal kiegészítve tökéletes harmóniát alkottak. A polgári szertartás kültéri helyszínének különleges díszítése következtében úgy éreztük magunkat, mintha az amerikai filmek esküvői jelenetébe csöppentünk volna bele. Köszönjük, hogy a Nagy Napon mindig egy lépéssel előttünk haladtál, és gondoskodtál arról, hogy minden az elképzeléseinknek megfelelően haladjon.
Köszönjük, hogy Neked hála hátradőlve élvezhettük, hogy egy napra körülöttünk forog a világ.

Betti és Zoli

 

Nagyon meg voltunk elégedve a kivitelezés minőségével és nem csak nekünk, de a vendégeknek is nagyon tetszett, és pontosan ez volt a célunk vele.
Köszönjük még egyszer.

Rybka és Roland

 

“A köszönőajándékként szolgáló szalvétagyűrűknek hatalmas sikere volt az esküvőnkön. A gyűrűket felirat és minta nélkül rendeltük meg. Aranyszínű lakkfilccel teljesen egyedivé tudtam varázsolni őket, így még személyesebbé vált az ajándék, és még az ültetető kártya funkcióját is ellátta, így három legyet üthettünk egy csapásra”.

Barbi és Csaba

 

Örülünk, hogy a bőség zavarában sikerült kiválasztani ezt a gyönyörű és elegáns meghívót, ami minden vendég tetszését elnyerte.

Nóra és Péter

 

Már az esküvő szervezésének elején tudtuk, hogy valami különlegeset szeretnénk adni a vendégeinknek köszönetajándékként. De nem igazán volt elképzelésünk, hogy mi is legyen az. Aztán egyik este az interneten megláttuk ezt a képet az egyik esküvős oldalon, és rögtön tudtuk, hogy ez lesz a megfelelő ajándék. Még előtte nem találkoztunk ilyen megoldással, és nagyon megtetszett mindkettőnknek hogy ültető kártya szalvétagyűrű és köszönet ajándék is egyben. Egyedi volt és nagyon elegáns, épp az esküvőnkhöz illő. A vendégek is odáig voltak érte!
Köszönjük, hogy ilyen különleges ajándékot adhattunk a vendégeinknek.

Ildikó & József

 

Az elvárásainkat abszolút túlszárnyaltad, sokkal jobb lett minden, mint vártuk:) Az elegáns, de mégis vicces meghívó és menükártya valamint a köszönőajándék tökéletesen visszaadta az egyéniségünket és az esküvő hangulatát, mindenki csodájukra járt, annyira jól sikerültek. Külön köszönet a rugalmasságodért, a kreativitásodért és a hozzáállásodért. A munkáidat jól szívvel ajánljuk mindenkinek!
Köszönjük, hogy különlegessé tetted életünk e nagyon fontos napját.

Ildi és Dávid

 

Nagyon szépen köszönjük azt a sok segítséget, amit adtál. Igaz mi saját magunk szerveztünk és díszítettünk mindent, de amikor felhívtalak bármilyen kérdésemre rögtön olyan választ vagy tanácsot adtál, amit természetesen megfogadtunk és bevált! Minden rendben zajlott és tökéletes volt! A meghívónkat, amit készítettél mindenki nagyon ötletesnek és modernnek tartotta, több családtag és barát megjegyezte, hogy még soha nem láttak ilyen szép meghívót, mint a mienk. Az asztaldekorációhoz szépen illet a szalvétagyűrűnk is, amit persze minden kedves vendégünk szívesen fogadott köszönet ajándékként! Még egyszer köszönünk minden segítséget neked és természetesen minden ismerősömnek, barátomnak, családtagomnak csak téged ajánllak, ha esküvőről vagy bármilyen más rendezvényről lesz is szó!

Melinda és Szilveszter

 

Sokat gondolkoztunk, hogy mit írjunk a vendégkönyvbe, amit szavakkal nem lehet elmondani. Bíztunk a megérzésünkben és nem csalódtunk, mert lenyűgözött alkottál. Az általad nyújtott szolgáltatások (díszítés, meghívó, virágok) színvilága, eleganciája messze felülmúlta az elvárásainkat. Profizmusodat jellemzi, hogy néhány személyes találkozó után tökéletesen megismertél bennünket és ízlésünknek és személyiségünknek megfelelően végezted a munkádat. Nagyon örülünk, hogy Téged bíztunk meg az életünk legszebb napjának szervezésében.

Bea és Misi

 

Szeretnénk Neked megköszönni, hogy életünk ezen fontos állomásán velünk voltál és mindenben segítettél nekünk. A Te szakértelmed, tapasztalatod, precizitásod és segítséged nélkül nem tudtuk volna széppé varázsolni a helyszínt (szebbé mint megálmodtuk), kellemessé tenni a vendégek számára a vacsorát. Nekünk olyan könnyűvé varázsoltad életünk egyik legszebb estéjét, hogy nekünk már csak tényleg az egymásra figyelés és a szeretteinkkel való együtt örülés maradt. A feladatokkal járó idő terhét, amit levettél a vállunkról mind-mind a barátainkra, családunkra és egymásra fordíthattuk, beleértve azokat a pillanatokat, melyeket soha nem élhetünk át még egyszer. Ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattunk volna.
Külön köszönettel tartozunk a csodaszép vendégkönyvért, a dekorációért, a mesés sütikért, a figyelmességedért, rugalmasságodért és kedvességedért.
Sok sikert kívánunk Neked a jövőben és nagyon örülünk, hogy megismerhettünk.

Anna és Zsolt

 

Köszönjük az esküvőnket. Egyszerűen olyan volt, mint ahogyan megálmodtuk. Minden másodpercét élveztük: a látványt, a hangulatot, és azt a ‘komfortot’ amit varázsoltál nekünk. Észrevétlenül a háttérből intéztél mindent. Örülünk, hogy megtaláltunk! Nagyon sok ilyen elégedett ifjú párt kívánunk!

Ildi & Zoli

 

Életünk egyik legfontosabb napját tetted nekünk tökéletessé! Köszönet neked azért a sok fáradozásért, amit értünk tettél, hogy a legapróbb dolgokra figyelmeztetettél minket (pl. a szülők köszönet ajándékai), hogy rád bízhattuk azokat a feladatokat, amikről mi, vagy talán még azaz ember is megfeledkezett volna, akinek el kellett volna végeznie (pl. az asztali dísz ide-oda hurcibálása). Amiben nem tudtunk dönteni, tanácsot tudtál adni és természetesen, hogy egyáltalán bármikor hozzád fordulhattunk a problémáinkkal (pl. a hátterünk kijavításánál). Azért hogy ahogy mi elképzeltük a meghívónkat, te megvalósítottad. Lehetne még sorolni, azokat az esküvő előtt semmiségnek tűnő dolgokat, amik akkor és ott azon a napon, fontosak, amikor valaki rá kérdez, és csak tátogsz, hogy erre nem is gondoltál, és akkor jó hogy ott van olyakor egy olyan ember mint a te, aki higgadtan, és észrevétlenül elsimítja azokat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Komfort Esküvő és Rendezvényszervező vállalkozásodat és reméljük, hamarosan ismét egy számunkra fontos napon segíted majd az összejövetelünk munkálatait.

Barbi és Csabi

 

Az esküvőnk helyszínét gyönyörűvé varázsoltad, ahogyan azt megálmodtuk a mi Nagy Napunkra! A színek, a virágok, az elrendezés, a dekoráció, minden pont olyan volt amilyet akartunk, nem beszélve a meseszép háttér dekorációról, amit a fényfüggönnyel még szebbé tettél nekünk! Mikor a szertatásról odaértünk, elállt a lélegzetünk, olyan szép látvány fogadott bennünket! A vendégeinknek is nagyon tetszett! És ahogyan azt te is mondtad, “olyan Juditos lett a díszítés”! Én is ezt éreztem, mikor megpillantottam a csodálatos helyszínt! Köszönjük szépen a segítségedet és további sok sikert kívánunk a munkádhoz!

Judit és Sanyi

 

Szeretném megköszönni, hogy mindent, amit mi szerettünk volna az esküvőnk napján megvalósítottál, de legfőképp, azt, hogy a saját agymenéseimet rád foghattam, hívhattalak bár mikor, ha csak éppen elbizonytalanodtam valamilyen kérdésben, hogy őszintén elmondtad a saját véleményed. A ruhám felturbóztad és rám alakítottad úgy, ahogy azt megálmodtam és, hogy velünk sírtál és nevettél velünk örültél a Nagy napon! Az hogy minden tökéletesen lezajlott aznap csak a te hibátlan munkád eredménye! Köszönjük, hogy része voltál életünk legszebb napjának és csodálatos díszítéseddel kerekké tetted!

Rohoska Zsolt és Rohoskáné Gajár Julianna

 

Nagyon szépen köszönjük azt a sok segítséget, amit kaptunk a szervezés során, minden olyan lett amilyenre megálmodtuk. Elvárásainkat messze túlteljesítette és mindenkinek csak ajánlani tudjuk az ilyen nagy napokra.

Juhász Dávid és Juhász Csilla, 2012.05.19. Tass

 

Nagyon köszönjük a segítőkészséged, gyorsaságod, pontosságod! Hálásak vagyunk az egyedi kérésünk megvalósításáért is! Az esküvői dekorációnkra a te gyönyörű szalvétagyűrűid tették fel a pontot! A vendégeink sokáig gyönyörködtek bennük, és már ott eldöntötték, hogy a következő ünnepi eseményen is felkerülnek otthon az asztalra! Másért nem, de ezért megérte, hogy ellátogattunk az esküvő kiállításra, mert ez volt vendégeink számára a legkreatívabb, és legmaradandóbb ajándék, amit adhattunk.
További jó munkát, s méltán elégedett megrendelőket kívánunk!

Köszönettel: Sánta Lilla & Sánta Zsolt

 

Ezúton is köszönjük azt a segítséget, amivel megszépítetted számunkra ezt a napot! A meghívó pontosan olyan lett, mint amit elképzeltünk magunknak, teljesen tükrözte a személyiségünket, és a család, valamint a barátok is tetszésüket fejezték ki! A szalvétagyűrűk tökéletesen illettek a dekorációnkhoz, segítettetek megvalósítani álmainkat!
Köszönjük, ígérjük jó hírneveteket tovább öregbítjük!

Emese & Gábor

 

A meghívót mindenki dicsérte, kreatívnak tartották! Nekem különösen tetszett, mert az én elképzeléseim szerint lett készítve! Köszönjük a díszítést, jól sikerült! A torta is tökéletes volt! Köszönjük a munkádat!

Anikó és Lajos

 

Köszönjük, hogy segítettél nekünk a tökéletes meghívó elkészítésében. A meghívó hatalmas sikert aratott. Azt gondoltam volna, hogy a kémcsöves verziót már mindenki ismeri, viszont a meghívott vendégek körében újdonságként hatott. Nagyon tetszett mindenkinek. Fontos volt számunkra, hogy a meghívónk szövegébe finoman meg legyen fogalmazva, hogy pénzre van szükségünk leginkább…hisz mindenünk megvolt, csak épp nagyobb lakásra vágytunk. Az általad megfogalmazott szöveg egyedivé tette a meghívónkat, továbbá tökéletesen illeszkedett az esküvőnk hangulatához…egyszóval szuper lett és ami legjobb, hogy mindenki megértette a kérésünket, így már lassan 3 hónapja az új lakásunkban lakunk. 🙂 Úgy gondoljuk ez a Te érdemed is.

Köszönjük szépen! Kriszta & Gábor

 

Köszönünk minden segítséget, a sok ügyintézést, a szép dekorációt és a finom süteményeket. Nagyon örültünk neki, hogy sok terhet levettél a vállunkról azáltal, hogy szinte mindenben tudtál segíteni a dekorációban, a tortában, a süteményekben, a meghívókban és még sok egyéb másban.

Köszönettel: Ani és Nándi

 

Köszönjük szépen a csodás esküvői meghívókat! Olyat szerettünk volna, ami látványos, nem megszokott, és ez így is lett! A doboz meghívót én már évekkel ezelőtt felfedeztem, és szerencsére Zolimnak is nagyon megtetszett! A meghívottakat nagyon sikerült meglepnünk, sokan azt hitték, hogy ajándékot osztogatunk! 🙂 A többség azt mondta, hogy még sosem látott ilyen típusú meghívót, nagyon szép és ötletes! A színválasztással akadt némi problémánk, ugyanis az általunk kiválasztottról kiderült, hogy már nem gyártják, a határidő viszont nagyon szorított minket. Veronika gyorsan küldött új mintákat, el is készültek a megadott időre, és még szebb is lett, mint amit eredetileg megálmodtunk! Onnantól kezdve, hogy a kezünkbe vettük, mindent ehhez igazítottunk, pl. a teremdíszítés és az autó színét, valamint az esküvői tortánkat is a meghívónkról formáztattuk meg! A siker nem is maradt el! Köszönjük Veronika, hogy a nagy nap felejthetetlenné tételéhez Te is hozzájárultál!

Köszönettel: Csilla & Zoli

 

Mostanáig csak reménykedtünk abban, hogy egyszer, egy ilyen gyönyörűen feldíszített étteremben lesz az esküvőnk, és nem mindennapi meghívót adhatunk át a vendégeknek. Az álom valósággá vált mindkettőnk számára a Nagy Napon. A látvány lenyűgözött bennünket. Mesébe illő helyszínt varázsoltál nekünk, ami tényleg hozzánk illő volt. Romantikus és egyben ünnepélyes hangulatot keltett az összhatás. Ráadásként a tortánk csodaszép volt egy szép nászpárral a tetején. A gyűrűpárna harmonizált a díszítéssel. Minden óhajunkat teljesítetted, ötleteket adtál, tanácsaid sokat segítettek, figyeltél minden apró részletre. Kreativitásodban teljes mértékben megbíztunk. A végeredmény tökéletes lett. A rokonok, barátok, ismerősök nem győzték csodálni a munkáidat. Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk! Nagyon szépen köszönünk mindent!

Köszönettel: Zita és Tomi

 

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy jóindulatoddal, segítő készségeddel, kitartásoddal és türelmeddel segítetted életünk egyik legfontosabb napját. A díszítés és a virágok csodálatosak voltak, elképzeléseinket is messze felül múlták. Jó egészséget, sok sikert és persze sok olyan párt kívánunk a jövőben, akik követik példánkat.

Köszönettel: Szilvia és Attila

 

A meghívónk szebb lett, mint amit megálmodtunk magunknak:) Köszönjük szépen! A vendégeket is lenyűgözte a meghívó. Elismerésünk:) A legszebb emlékek közé soroljuk azokat a pillanatokat, amikor egy családnak átadtuk az esküvői meghívónkat és mindenkinek tátva maradt a szája! Ennél jobban nem is tudom kifejezni, hogy mennyire különlegesek, kreatívak és egyediek lettek a meghívók.

Köszönettel: Renáta és Zsolt

 

A szalvétagyűrűknek nagyon örültek a vendégek, aki ott felejtette, másnap hiányolta, és eljött érte. Örülünk, hogy megláttuk az esküvő-kiállításon, és meg is rendeltük, mert tényleg egy maradandó emléket tudtunk így adni a vendégeinknek.

Köszönettel: Mónika és Zsolti

 

A családunk és barátaink ,valamint külföldi vendégeink számára is igazi újdonságként és különlegességként hatott az általad készített meghívó!!!! A meghívónk teljesen a mi egyéniségünket tükrözi a Te kiváló ötleteid és kreativitásod segítségével. Számunkra szintén meghatározó volt,hogy az idő hiánya és a távolság ellenére professzionális végeredményt kaptunk a személyes találkozás nélkül! Köszönjük hogy munkáddal hozzá járultál a mi csodás napunk megszervezéséhez!!!

Köszönettel: Bozorádiné Deli Klára és Bozorádi Mihály

 

Köszönjük, hogy életünk legboldogabb napját még szebbé varázsoltad nekünk, levetted vállunkról az intézkedés, rohangálás fárasztó időszakát, s mégis minden úgy sikerült, ahogy azt mi elképzeltük. Vendégeink is elámultak a gyönyörű díszítéstől, meglepetésektől. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha igazán szépet szeretne a saját nagy napján, vegye fel veled a kapcsolatot!

Köszönettel: Hajnalka és Mihály

 

Mind a lagzi és mind a nászút nagyon jól telt. A visszajelzések alapján (mint ahogy vártuk is) mindenkinek nagyon tetszettek a szalvétagyűrűk, újdonságként hatottak. Köszönjük,hogy munkáddal te is azok közé az emberek közé kerültél, akik nagyban megkönnyítették az esküvőre való felkészülést!

Köszönettel: Eszter és Krisztián

 

A legtalálóbb nevet adta Veronika a vállalkozásának. Sok menyasszony-vőlegény végig idegeskedi az esküvő előtti hónapokat, szerencsére nekünk csak amiatt kellett izgulni, hogy jó időnk legyen. Minden az elképzeléseink szerint valósult meg, mindezek mellett alig egy hónap alatt meseszép menyasszonyi ruhát is varrt nekem.

Köszönettel: Csilla és Gábor

 

A csodálatos dekorációd csak még gyönyörűbbé varázsolta, a mi Nagy napunkat! Így utólag abszolút bebizonyosodott, hogy jól döntöttünk, hiszen nem csak mi voltunk maximálisan elégedettek, de a vendégeink is. Ezúton szeretnénk Neked megköszönni a sok-sok ötletet, a remek szervezést, a gördülékeny lebonyolítást, és nem utolsó sorban a közvetlen hozzáállást. Csodálatos volt minden, egy álmom vált valóssággá! További sok sikert kívánunk neked, csak így tovább!

Köszönettel: Eklerné Hörömpő Beatrix és Ekler Sándor (Beus,Sanci)

 

És vége… Vissza, vissza…! 🙂 A jó, hogy ez valami nagy dolog kezdete is egyben! 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha megvan az igazi, ne várjanak éveket az esküvővel, szerelemmel, lángolással teli szívvel összeházasodni a világ legcsodásabb dolga, éljen az 1 éven belüli esküvők, megismerkedéstől számítva! 🙂

Nagyon szimpatikus volt a profi és nagyon kedves “hozzánk állásod”! 🙂 Az, hogy még az esküvő előtt arra is szántál időd, hogy körbejárd velünk az útvonalat, bevalljuk, megdöbbentett, biztosított minket arról, hogy jó kezekben van az utunk ezen a nagy napon! 🙂 Köszönjük, hogy ezzel a csodás autóval és az ehhez igazán méltó profi hozzáállással emeltétek legszebb napunk fényét! Szerencsére minden úgy történt, ahogy megálmodtuk, sőt még annál is jobban! Az egyetlen nehezítés a 38 fok volt, de ez legyen a legnagyobb bajunk! 🙂

Ha még egyszer kezdhetnénk, az egész esküvőszervezést Rád bíztuk volna, egy-két ősz tinccsel kevesebb lenne most! Önálló, nagy szervező készséggel megáldott menyasszonyok és vőlegények! Tessék elfelejteni a szervezést, átadni Veronikának és Ti csak élvezzétek az eredményt! Csak ezt csinálnánk másképp, még ha tökéletes is lett minden, mert kellett jó pár hét, hogy kipihenjük a több hónapos szervezés fáradalmait! 🙂

Még egyszer köszönjük a közreműködést és további sok szép élményt kívánunk Neked ebben a szép szakmában!

Köszönettel: Gábri Andi és Zoli

 

Nagy terhet vettél le a vállunkról azzal, hogy a díszítést nyugodtan rád bízhattuk. Még egyszer köszönjük a remek ötleteket és a praktikus tanácsokat. Bátran ajánlunk mindenkinek! Bár szerintünk a képek magukért beszélnek!

Köszönettel: Ami és Pilu

 

Mi megálmodtuk,Te megcsináltad! Mindkettőnk ízlését tökéletesen tükrözi, ezért lett egyedi. Nem voltak kötöttségek és határok, mert minden megvolt ahhoz,hogy szabadjára engedhessük a fantáziánkat!

Köszönettel: Ágnes és Gábor

 

Ami a legjobban tetszett a szervezésedben, hogy mindenben tudtál ajánlani valakit, minden megoldható volt a számodra. A kézügyességedet és szépérzékedet a meghívó és a díszítés bizonyította. A mai napig, ahogy nézem a képeket elámulok milyen szépet alkottál és az álmunkat segítettél megvalósítani.
Köszönjük!

Tassiné Diószegi Ágnes és Tassi Roland

 

A menyasszonyi ruhám megvarrását 1996-ban a barátnőmre bíztam, mert ismertem stílusát, kreativitását és biztos voltam benne, hogy olyan lesz, mint amilyet megálmodtam.
Téli menyasszonyi ruha, magas nyakkal, hosszú ujjal, fedetlen vállakkal. Csillogó szatén az alapruha, amit gyönyörű francia csipke borít, ami követi a ruha testhez simuló vonalát. A ruhát hátul az angolkisasszonyok korát idéző turnür teszi igazán stílusossá, hátán sok pici behúzott gomb teszi lehetővé a záródását. És ami igazán gyönyörű az a csipkét borító egyenként kézzel felvarrt sok apró gyöngy. Kellemes, kényelmes viselet.
Kedves Verus, köszönöm neked ezt a csodálatos ruhát!

Ági

 

Minden lány (s néhány fiú) életében az egyik legfontosabb nap, amikor végre kimondhatja a “boldogító igen”-t. 2010. júliusában a mi életünkben is eljött ez a pillanat. Fél év alatt nagyon sok tennivalónk akadt, amelyek elvégzésére ez az idő kevésnek bizonyult. Szerencsére jöttél Te, így nagyon sok tehertől szabadítottál meg minket. Egy hatalmas terem, s ennek előterének feldíszítésére kértünk fel, aminek megoldása magasan túlszárnyalta a csodaszép kategóriát. Egyebek mellett nagyon sok jó tanácsot kaptunk, bármikor, bármilyen kérdésben fordulhattunk hozzád. Elsődleges szempont mindig a mi elképzelésünk volt, de esetleges variációk esetében vakon megbíztunk benned. S természetesen minden a legszebb és legtökéletesebb lett. Nem csupán szakmai kapcsolat alakult ki, hanem barátság is. A közös munka így sokkal felszabadultabb és lazább lett. Végeredményben csak annyit tudunk mondani, hogy mindent nagyon szépen köszönünk, s legfőképpen azt, hogy 2010. július 17-én velünk voltál, s az előtte való fél évet pedig velünk együtt izgultad végig! KÖSZÖNJÜK VERONIKA A CSODÁLATOS MUNKÁT ÉS A BARÁTSÁGODAT!!!

Anita és Shanci

 

Nagyon szépen köszönjük a csodálatos környezetet, amit teremtettél nekünk a Nagy napra! Minden tökéletes volt, úgy ahogy mi elképzeltük! Összhangban volt a díszítés a hellyel és az asztalok is nagyon ízlésesek voltak! Az egész násznép nagyon elégedett volt, másnap csak a dicséretet hallottuk, ami téged, titeket is illet! A kiszolgálás is nagyszerű volt, a díszítéssel egyben még ezt díjazták nagyon a vendégek, hogy mindenki nagyon aranyos és segítőkész volt még az utolsó percekben is!!!
A nagy nap úgy sikerült, ahogy vártuk. Mindenkinek nagyon szépen köszönjük!
Millió puszi!!!!
Mariann és Davide

 

Sajnáljuk, hogy vége lett a szalagavatós időszaknak. Senki nem tudta elképzelni, hogy a rengetek anyagból, hogy lesznek a ruhák, de hozzáértéseddel segítettél mindenkinek az alkatához illő ruhát megtervezni. Nagyon jól teltek a ruhapróbák is. A végeredmény pedig tökéletes lett.
Féltem a tánctól, féltem az emberek előtt megjelenni, de a szép ruhában királynőnek éreztem magam.
Köszönöm szépen, hogy elviselted a hisztimet és segítettél a nem tökéletes alakomra is tökéletes ruhát kitalálni.
Nagyon jó volt, hogy egyformák voltunk, de a 23 ruha között mégsem volt 2 teljesen egyforma, Köszönjük szépen.

2009. Baksay Sándor Gimnázium 12.a

 

Sok szeretettel küldünk néhány képet az esküvőnkről, amelynek a fényét emelte az ízléses dekoráció. A díszítés finomsága, a színek összhangja mindenki tetszését megnyerte. Munkájának precizitásával és szépérzékével teljes mértékben elégedettek voltunk. Utólag is köszönet mindenért,
Üdvözlettel:
Szontaghné Bulje Ilona és Szontagh Miklós (Loni & Miki)

 

Nagyon tetszett a díszítés nekünk és a vendégseregnek is. Köszönjük az együttműködésedet, a türelmedet és a kreativitásodat!Külön köszönöm, hogy megvalósítottál egy gyerekkori álmomat – fényfüzér legyen mögöttünk az asztalnál.
Bárkinek szívesen ajánlunk Téged!!

Köszönettel: Petrovics- Vér Katalin és Petrovics Tibor

 

Minden ember életében van pár olyan nap, ami a legfontosabb. Esküvő, gyermekszületés, keresztelő és még sorolhatnám. Ezeknek a napoknak tökéletesnek kell lennie. A mi esküvőnk tökéletessé tételéhez te is hozzájárultál. Szépérzékeddel, stílusoddal. Köszönjük neked a gyönyörű virágokat, díszeket.
Azóta kis családunk megélte a következő fontos napot, megszületett Dávid, első gyermekünk.
Reméljük lesz még olyan alkalom a jövőben, amikor újból kérhetjük segítségedet és megcsodálhatjuk alkotásaidat.

Szeretettel: Lídia, Dávid és László

 

Szerintem mindenkinek -főleg a lányoknak-életük egyik legfontosabb napjuk az esküvő. Hát nálam sem volt másként .
Mind a ketten nagyon vártuk a nagy napot! Azt szerettük volna, ha ez a nap tökéletes lenne. Sajnos nagyon nem úgy indult, ahogy vártuk. A gyönyörű napfény helyett előtte való éjjel és aznap reggel is esett az eső. Kicsit el voltunk kenődve, de aztán láttuk, hogy mennyien fáradoznak azon, hogy ez a nap tökéletes legyen. Így is lett. Amikor megláttuk a csárdában a díszítést elállt a szavunk. Egyszerűen csodálatos volt. Minden pici apró részlet a helyén volt, az asztalokon a virágdíszek és a főasztal mögött azok a fények, nehéz leírni mit éreztünk. Egyszerre volt elegáns és mégis meghitt. Szóval nagyon szépen köszönjük, hogy a díszítéssel még szebbé varázsoltátok a nagy napunkat.

Mónika és Karesz

 

Már előre tartottam a szokásos, minden évben ugyanúgy zajló itthoni felfordulástól. Aztán mit sem sejtve léptem be a Kisbojtár nagytermébe, de egyből feltűnt a szép dekoráció. A kedvenc színeim mindenhol, gyönyörű virágok, és a sok kis apróság tette tökéletessé az egészet. A sok kis mécses a földön, meg az asztalokon nagyon hangulatosak voltak, illettek az alkalomhoz.. Ez úton szeretném megköszönni neked, hogy a munkáddal segítettél felejthetetlenné tenni a 18. születésnapomat.

Köszönöm szépen!

Petra

 

Mint a mesében.
Ő és Én. Víz és a tűz.
2003-ban ismerkedtünk meg, és 3 évvel később a 2006. június 7-én, szerdán reggel kilenckor, a kisfiam, és két testvérünk, mint tanúk előtt összeházasodtunk. És hogy hova ez a nagy sietség? Pocaklakó a neve. Akkor volt 7 hónapos. A polgári szertartáson kívül nem volt más. Megbeszéltük, hogy majd egy pár év múlva, ha ő is nagyobb lesz, megtartjuk a templomi esküvőt és természetesen a bulit. Én már akkor tudtam, hogy az is különleges lesz. Titokban kezdtem a szervezésbe és a 3. házassági évfordulónkra a páromnak meglepetésként egy meghívót adtam ajándékba, ami a saját esküvőjére szólt. Egy év nehéz, és titkos szervező munka után 2009. június 27-én volt az esküvőnk, ami csodálatosan sikerült. A násznép szavaival élve: meghitt, különleges, fergeteges. Sokáig lehetne mesélni róla. Számomra a legszebb pillanat az volt, amikor az oltár elé kísért az akkor 15 éves nagyfiam, a páromat pedig a három éves kislányunk.
„ És boldogan éltek, amíg meg nem haltak! ”

Kovácsné Szappanos Veronika